Nog 121 dagen...
VZW Koninklijke Handboogmaatschappij De Eendracht Herenthout, p.a. Rode Dries 16, B-2288 Bouwel
Nederlands Nederlands Nederlands - Françias Français Français - English English English

Welkom op de Grote Prijs Herenthout

Beste schutters en sympathisanten,

Met spijt in het hart delen wij mee dat onze Internationale Grote Prijs 2020, voorzien op 15 en 16 augustus, dit jaar niet zal doorgaan omwille van de coronacrisis. De gezondheid van al onze bezoekers, maar ook onze eigen leden/helpers, in een omgeving waar het virus zeker nog niet zal verdwenen zijn is onze belangrijkste bekommernis. Daarom heeft de Algemene Vergadering van DEH vzw unaniem besloten om het gezond verstand te laten primeren en een jaartje over te slaan.

Het risico dat we sowieso op een verbod lopen of zware beperkingen opgelegd krijgen is heel groot, waardoor onze GP nooit in zijn huidige grote maar toch zeer ongedwongen vorm zou kunnen doorgaan. De inschrijvingen zullen dus niet geopend worden en we richten ons meteen op 2021 om er dan opnieuw een topeditie van te maken zoals iedereen gewend is.

Dank aan iedereen die al informeerde naar onze GP en beloofde om zeker te komen schieten of helpen. Het verheugt ons dat er zoveel interesse is, dus we doen er alles aan om er volgend jaar terug te staan en hopen jullie dan massaal te mogen ontvangen.

Tot dan.


Vriendelijke groeten,

Het bestuur van VZW De Eendracht Herenthout


Laatste nieuws

DatumBericht
27/04/2020GP 2020 afgelast wegens corona crisis
21/08/2019De uitslag van de volwassenen staat online
21/08/2019De uitslag van de jeugd staat online

Zie alle items...