VZW Koninklijke Handboogmaatschappij De Eendracht Herenthout, p.a. Rode Dries 16, B-2288 Bouwel
Nederlands Nederlands Nederlands - Françias Français Français - English English English

Welkom op de Grote Prijs Herenthout

Op zaterdag 17 augustus 2019 zal voor de achtste keer de Internationale Grote Prijs Herenthout worden ingericht. Deze wedstrijd is het vervolg op vijf succesvolle edities van de Grote Prijs Nijlen en de eerste zeven edities van de Grote Prijs Herenthout die erop volgden. Met een enthousiaste groep die u in het verleden al op de Grote Prijs aan het werk zag, zullen we ook van deze Grote Prijs Herenthout een unieke wedstrijd maken die je zeker niet wil missen.

Ook dit jaar richten we de Grote Prijs tweemaal in. Op zondag 18 augustus 2019 zal de Internationale Grote Prijs Herenthout nog een keer doorgaan, maar dan voor de volwassenen. Zelfde regels, zelfde teamwedstrijden, enkel met volwassenen. Zo kan iedereen, en uiteraard ook ex-deelnemers en ex-winnaars die ondertussen geen jeugd meer zijn, dit jaar ook deelnemen. De jeugd is uiteraard ook welkom op zondag, maar er zijn geen aparte jeugdcategorieën en iedereen schiet op 25 meter. Voor de barebow- en houtschutters voorzien we wel een aparte categorie.

Er zal door de verschillende ploegen (recurve, compound en barebow) opnieuw fel kunnen gestreden worden voor de wisselbekers en ook dit jaar zullen de mixed teams weer aan bod komen, zeker bij de jeugd een uniek gebeuren !

We hebben reeds mooi weer besteld voor het weekeinde van 17 en 18 augustus en hopen iedereen weer massaal op de editie 2019 mogen begroeten. Meer informatie over inschrijvingen e.d. kan je op deze website terugvinden.

Tot dan.


Vriendelijke groeten,

Het bestuur van VZW De Eendracht Herenthout


Laatste nieuws

DatumBericht
21/08/2019De uitslag van de volwassenen staat online
21/08/2019De uitslag van de jeugd staat online
15/05/2019We hebben nog wat werk om te voldoen aan privacy (GDPR) en verzekeringsvoorschriften. Daarom is de opening van de inschrijving uitgesteld naar 1 juni 2019.

Zie alle items...